19 Οκτωβρίου, 2015
Κρέπες με καπνιστό σολομό και τυρί κρέμα

Υλικά:
5 κρέπες κατεψυγμένες Κανάκη (είναι σαν σπιτικές)
300 γρ.σολομό καπνιστό
200 γρ τυρί κρέμα light 11% λιπαρά Philadelphia
150 γρ τυρί κατίκι Δομοκού
ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
1/2 ματσάκι μάραθο ή άνιθο ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο mixer το τυρί κρέμα για να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο μία κρέπα και την αλείφουμε με το μίγμα τυρίων. Από πάνω τοποθετούμε μία φέτα σολομό και τυλίγουμε. Κάνουμε το ίδιο με τις υπόλοιπες κρέπες. Μετά τις βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα, τις κόβουμε στην μέση και σερβίρουμε. Εναλλακτικά μπορούμε να τις κόψουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκατοστών και να τις τοποθετήσουμε σε πιατέλα αφού τις πιάσουμε με μία οδοντογλυφίδα, ως ορεκτικό. Καλή επιτυχία!